Looking For Anything Specific?

Κοινωνικοσ Τουρισμοσ 2021-2022 Αιτησεισ - Δικαιούχοι είναι εργαζόμενοι και άνεργοι που κατά το 2020:

Κοινωνικοσ Τουρισμοσ 2021-2022 Αιτησεισ - Δικαιούχοι είναι εργαζόμενοι και άνεργοι που κατά το 2020:. Έλαβαν 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή 3. (5/7/2021 έως 30/5/2022) *ανώτατο ποσό συμμετοχής δικαιούχου/διανυκτέρευση, χωρίς πρωϊνό ο οπεκα επιδοτεί τις επιχειρήσεις καταλυμάτων των νησιών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή διαχείρισης των προσφυγικών ροών (λέσβο, λήμνο, άγιο ευστράτιο, σάμο, ικαρία, φούρνοι, χίο, οινούσσες, ψαρά, κω, πάτμο, ρόδο, κάρπαθο, κάσο, λέρο, κάλυμνο, αστυπάλαια, νίσυρο, σύμη, τήλο, χάλκη, λειψοί, αγαθονήσι, καστελόριζο), με ποσό ίσο με το άθροισμα της αντίστοιχης επιδότησης και της οικονομικής συμμετοχής των δικαιούχων ανά κατηγορία καταλύματος στους άλλους προορισμούς. Δικαιούχοι είναι εργαζόμενοι και άνεργοι που κατά το 2020: May 20, 2021 · κοινωνικός τουρισμός 2021 οαεδ. Ο υπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, κωστής χατζηδάκης, δήλωσε την πέμπτη 20/05 :

See full list on ethnos.gr Μάλιστα, ειδικά για τον αύγουστο, το ποσοστό της επιδότησης του οαεδ θα αυξηθεί κατά 20%, ώστε να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη στήριξη του τουριστικού κλάδου και συμμετοχή των επιχειρήσεων κατά την «αιχμή» της περιόδου. Στην περίπτωση συνταξιούχων του ογα που έχουν υπαχθεί στον εφκα και πάσχουν από νοητική αναπηρία, σύνδρομο down ή εγκεφαλική παράλυση απαιτείται επιπλέον η γνωστοποίηση αποτελέσματος πιστοποίησης αναπηρίας ή η απόφασή της. See full list on ethnos.gr Μόνο οι δικαιούχοι αμεα ή οι δικαιούχοι που έχουν δηλώσει ωφελούμενο μέλος αμεα στην αίτησή τους μπορούν να λαμβάνουν επιταγή κοινωνικού τουρισμού σε συνεχόμενα προγράμματα.

Koinwnikos Toyrismos Anoigei H Platforma Gia Tis Aithseis Malebiziwths
Koinwnikos Toyrismos Anoigei H Platforma Gia Tis Aithseis Malebiziwths from maleviziotis.gr
May 25, 2021 · κοινωνικοσ τουρισμοσ 2021 2022 αιτησεισ / αφορά σε εκδρομές τεσσάρων ημερών για 12500 συνταξιούχους και πάντα με συμβεβλημένα τουριστικά γραφεία. Στην περίπτωση συνταξιούχων του ογα που έχουν υπαχθεί στον εφκα και πάσχουν από νοητική αναπηρία, σύνδρομο down ή εγκεφαλική παράλυση απαιτείται επιπλέον η γνωστοποίηση αποτελέσματος πιστοποίησης αναπηρίας ή η απόφασή της. Βιβλιάριο υγείας ή βεβαίωση αμκα) ή οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο αριθμός μητρώου (αμ) ογα 2. See full list on alfavita.gr Οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις συμμετοχής στα κεπ όλης της χώρας από τη δευτέρα 24η μαΐου 2021 και μέχρι και την τρίτη 15η ιουνίου 2021. See full list on ethnos.gr See full list on alfavita.gr Οικογένεια με 2 παιδιά (5 και 10 ετών) που έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ και επιλέγει 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό σε νησί τον αύγουστο:

Β) οι ασφαλισμένοι του εφκα (ογα) που είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά την 31η δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους (2020) της υποβολής της αίτησης συμμετοχής.

Β) οι ασφαλισμένοι του εφκα (ογα) που είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά την 31η δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους (2020) της υποβολής της αίτησης συμμετοχής. Οικογένεια με 2 παιδιά (5 και 10 ετών) που έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ και επιλέγει 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό σε νησί τον αύγουστο: May 20, 2021 · κοινωνικός τουρισμός 2021 οαεδ. See full list on alfavita.gr See full list on ethnos.gr Κοινωνικοσ τουρισμοσ κοινωνικοσ τουρισμοσ 2020 κοινωνικοσ τουρισμοσ. Μόνο οι δικαιούχοι αμεα ή οι δικαιούχοι που έχουν δηλώσει ωφελούμενο μέλος αμεα στην αίτησή τους μπορούν να λαμβάνουν επιταγή κοινωνικού τουρισμού σε συνεχόμενα προγράμματα. Δεν πρέπει να έχει λάβει voucher κατά το αμέσως προηγούμενο πρόγραμμα 2. See full list on ethnos.gr Οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει o αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (αμκα), καθώς και των προστατευόμενων μελών τους (πχ. Έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μηνών ή 4. May 24, 2021 · σημειώνεται ότι μέχρι τις 31 ιουλίου 2021 θα μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι περίπου 300.000 δικαιούχοι του περσινού προγράμματος, που δεν το έκαναν μέχρι τώρα λόγω των περιοριστικών μέτρων και του lockdown για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού. «τα φετινά προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ και τ.

Β) οι ασφαλισμένοι του εφκα (ογα) που είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά την 31η δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους (2020) της υποβολής της αίτησης συμμετοχής. Οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό 2021 ξεκινούν σήμερα αλλά δεν αφορούν τους δικαιούχους του οαεδ. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι την πέμπτη 17 ιουνίου και ώρα 23:59. See full list on ethnos.gr Μόνο οι δικαιούχοι αμεα ή οι δικαιούχοι που έχουν δηλώσει ωφελούμενο μέλος αμεα στην αίτησή τους μπορούν να λαμβάνουν επιταγή κοινωνικού τουρισμού σε συνεχόμενα προγράμματα.

Oaed Anoigoyn Oi Aithseis Gia Ton Koinwniko Toyrismo Ecopress
Oaed Anoigoyn Oi Aithseis Gia Ton Koinwniko Toyrismo Ecopress from ecopress.gr
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πρόκειται για ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα ελκυστικό, καθώς χαρακτηρίζεται από αυξημένες επιδοτήσεις στους δικαιούχους (έως και το 100% σε ορισμένες περιπτώσεις) καιμειωμένη έως μηδενική ιδιωτική συμμετοχή στο κόστος της διανυκτέρευσης στα τουριστικά καταλύματα που λαμβάνουν μέρος. May 24, 2021 · σημειώνεται ότι μέχρι τις 31 ιουλίου 2021 θα μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι περίπου 300.000 δικαιούχοι του περσινού προγράμματος, που δεν το έκαναν μέχρι τώρα λόγω των περιοριστικών μέτρων και του lockdown για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού. See full list on alfavita.gr 'eως και την τρίτη 15 ιουνίου. Πώς και πότε υποβάλλονται οι δηλώσεις Α) οι συνταξιούχοι του εφκα (ογα) και οι συνταξιούχοι του λογαριασμού ανασφάλιστων υπερηλίκων του άρθρου 1 του ν. See full list on ethnos.gr Β) οι ασφαλισμένοι του εφκα (ογα) που είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά την 31η δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους (2020) της υποβολής της αίτησης συμμετοχής.

See full list on alfavita.gr

See full list on alfavita.gr See full list on alfavita.gr Βιβλιάριο υγείας ή βεβαίωση αμκα) ή οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο αριθμός μητρώου (αμ) ογα 2. Έλαβαν 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή 3. Οικογένεια με 2 παιδιά (5 και 10 ετών) που έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ και επιλέγει 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό σε νησί τον αύγουστο: Υποβάλετε αίτηση για να συμμετέχετε σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οργανισμού απασχόλησης εργατικού δυναμικού (οαεδ). Α) οι συνταξιούχοι του εφκα (ογα) και οι συνταξιούχοι του λογαριασμού ανασφάλιστων υπερηλίκων του άρθρου 1 του ν.1296/1982. Τα μέλη των οικογενειών των παραπάνω προσώπων με δικαίωμα περίθαλψης απορρέον από δικαιούχο παροχών του λαε/οπεκα Οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «μητρώο παρόχων» του οαεδ, κατόπιν συνεννόησής τ. Κοινωνικοσ τουρισμοσ 2021 2022 αιτησεισ / αφορά σε εκδρομές τεσσάρων ημερών για 12500 συνταξιούχους και πάντα με συμβεβλημένα. Α) οι συνταξιούχοι του εφκα (ογα) και οι συνταξιούχοι του λογαριασμού ανασφάλιστων υπερηλίκων του άρθρου 1 του ν. Στην περίπτωση συνταξιούχων του ογα που έχουν υπαχθεί στον εφκα και πάσχουν από νοητική αναπηρία, σύνδρομο down ή εγκεφαλική παράλυση απαιτείται επιπλέον η γνωστοποίηση αποτελέσματος πιστοποίησης αναπηρίας ή η απόφασή της. 11 μαΐου 2021 κοινωνικός τουρισμός 2021:

See full list on alfavita.gr «τα φετινά προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ και τ. Οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό 2021 ξεκινούν σήμερα αλλά δεν αφορούν τους δικαιούχους του οαεδ. Για τις λεπτομέρειες των προγραμμάτων θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση τόσο από τον οαεδ όσο και από τον οπεκα ο yπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, κωστής χατζηδάκης, δήλωσε: Για την υποβολή της αίτησης συμμετοχήςστα κεπ, θα πρέπει να προσκομίσουν:

Gtp Headlines Oaed Mexri Tis 17 Ioynioy Oi Aithseis Gia To Programma Koinwnikoy Toyrismoy Gtp Headlines
Gtp Headlines Oaed Mexri Tis 17 Ioynioy Oi Aithseis Gia To Programma Koinwnikoy Toyrismoy Gtp Headlines from news.gtp.gr
Ευρώ, οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται από τη δευτέρα 24 μαΐου έως και την τρίτη 15 ιουνίου στα κεπ όλης της χώρας. Είναι εγγεγραμμένοι στο ειδικό μητρώο ανέργων αμεα του οαεδ επιπλέον, για να είναι κάποιος δικαιούχος: May 20, 2021 · κοινωνικός τουρισμός 2021 οαεδ. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πρόκειται για ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα ελκυστικό, καθώς χαρακτηρίζεται από αυξημένες επιδοτήσεις στους δικαιούχους (έως και το 100% σε ορισμένες περιπτώσεις) καιμειωμένη έως μηδενική ιδιωτική συμμετοχή στο κόστος της διανυκτέρευσης στα τουριστικά καταλύματα που λαμβάνουν μέρος. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις συμμετοχής στα κεπ όλης της χώρας από τη δευτέρα 24η μαΐου 2021 και μέχρι και την τρίτη 15η ιουνίου 2021. Α) οι συνταξιούχοι του εφκα (ογα) και οι συνταξιούχοι του λογαριασμού ανασφάλιστων υπερηλίκων του άρθρου 1 του ν.1296/1982. «τα φετινά προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ και του οπεκα, από τα οποίαθα επωφεληθούν 350.000 άτομα και οι οικογένειές τους, θα έχουν ουσιαστική συμβολή στην επανεκκίνηση του τουρισμού, μετά το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς βοηθούν, μεταξύ άλλων και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Δεν πρέπει να έχει λάβει voucher κατά το αμέσως προηγούμενο πρόγραμμα 2.

Δεν πρέπει να έχει λάβει voucher κατά το αμέσως προηγούμενο πρόγραμμα 2.

May 25, 2021 · κοινωνικοσ τουρισμοσ 2021 2022 αιτησεισ / αφορά σε εκδρομές τεσσάρων ημερών για 12500 συνταξιούχους και πάντα με συμβεβλημένα τουριστικά γραφεία. 'eως και την τρίτη 15 ιουνίου. See full list on alfavita.gr Β) οι ασφαλισμένοι του εφκα (ογα) που είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά την 31η δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους (2020) της υποβολής της αίτησης συμμετοχής. Οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει o αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (αμκα), καθώς και των προστατευόμενων μελών τους (πχ. 11 μαΐου 2021 κοινωνικός τουρισμός 2021: Β) οι ασφαλισμένοι του εφκα (ογα) που είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά την 31η δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους (2020) της υποβολής της αίτησης συμμετοχής. Οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό 2021 ξεκινούν σήμερα αλλά δεν αφορούν τους δικαιούχους του οαεδ. Πώς και πότε υποβάλλονται οι δηλώσεις Τα μέλη των οικογενειών των παραπάνω προσώπων με δικαίωμα περίθαλψης απορρέον από δικαιούχο παροχών του λαε/οπεκα. May 24, 2021 · σημειώνεται ότι μέχρι τις 31 ιουλίου 2021 θα μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι περίπου 300.000 δικαιούχοι του περσινού προγράμματος, που δεν το έκαναν μέχρι τώρα λόγω των περιοριστικών μέτρων και του lockdown για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού. Οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «μητρώο παρόχων» του οαεδ, κατόπιν συνεννόησής τ. 55 € (2 ενήλικες χ 20 €, 1 παιδί 15 € +1 παιδί δωρεάν) 2.

(5/7/2021 έως 30/5/2022) *ανώτατο ποσό συμμετοχής δικαιούχου/διανυκτέρευση, χωρίς πρωϊνό ο οπεκα επιδοτεί τις επιχειρήσεις καταλυμάτων των νησιών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή διαχείρισης των προσφυγικών ροών (λέσβο, λήμνο, άγιο ευστράτιο, σάμο, ικαρία, φούρνοι, χίο, οινούσσες, ψαρά, κω, πάτμο, ρόδο, κάρπαθο, κάσο, λέρο, κάλυμνο, αστυπάλαια, νίσυρο, σύμη, τήλο, χάλκη, λειψοί, αγαθονήσι, καστελόριζο), με ποσό ίσο με το άθροισμα της αντίστοιχης επιδότησης και της οικονομικής συμμετοχής των δικαιούχων ανά κατηγορία καταλύματος στους άλλους προορισμούς κοινωνικοσ τουρισμοσ. Οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό 2021 ξεκινούν σήμερα αλλά δεν αφορούν τους δικαιούχους του οαεδ.

Posting Komentar

0 Komentar